zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rozhodujte si o slunečním svitu sami!

Máloco naštve tolik, jako když si chcete v sobotu ráno přispat a probudí vás sluneční paprsky. Anebo když máte v plánu si odpoledne trochu přispat, ale horké letní slunce vám to nedovolí. Není proto divu, že žaluzie a rolety se stávají stále důležitější součástí domácnosti.

Prudké letní slunce má sice každý rád, ale ne když vám svítí při práci do notebooku, nebo při sledování oblíbeného filmu na obrazovku. Kvalitní stínící technika dokáže tento problém snadno vyřešit a ještě navíc vypadá krásně. V dnešní době si totiž můžete vybrat typ i dekor, který vám nejlépe sedí.

Ven nebo dovnitř?

Stínící technika se umisťuje ven i dovnitř. V případě interiérového stínění oceníte nízkou cenu, snadnou montáž, široký výběr designů a hlavně skvělé funkční vlastnosti. V případě exteriérového stínění je montáž o něco složitější, ale žaluzie či rolety také chrání okno před přehříváním, před větrem a krupobitím, a tvoří jak protihlukovou, tak také optickou bariéru.

  

Jaké typy existují?

Základními typy stínící techniky jsou žaluzie a rolety. Žaluzie jsou oblíbené pro svoji jednoduchost, nízkou cenu a také krásný design. Můžete zvolit barevné hliníkové, plastové, či třeba trendy dřevěné. Přemýšlejte také, zdali vsadit spíše na klasiku, horizontální žaluzie, nebo na stále populárnější vertikální žaluzie, které se hodí například pro velké prosklené stěny, francouzská a jiná asymetrická okna.

Druhým typem jsou rolety, kterých je opět široké množství, s různou propustností světla od látkových, které připomínají záclony až po rolety plně zatemňující, skrz které neprojde ani jeden sluneční paprsek. I zde si můžete vyhrát se vzory a dekory tak, aby se váš domov rozzářil.

Trendy japonské stěny a pohodlné markýzy

V naší nabídce najdete také markýzy, stříšky, které nezabírají příliš mnoho místa a skvěle zastíní i malé balkóny, kam by se slunečník nevešel. Jsou vyráběny ze speciálně naimpregnovaných látek, aby je nepoškodil ani déšť.  Markýzy se hodí i na terasy, do restaurací a do obchodů.

Užitečné a designové jsou trendy japonské stěny. Dá se s nimi zastínit okno, ale také zakrýt skříň či třeba předělit místnost. Vzory a barvy jsou čistě na vás!

To nejlepší nakonec: Skvělá cena!

V momentě, kdy máte vybrané stínění podle vašeho gusta, si podle našeho návodu zaměříte okno, zadáte rozměry a my vám stínění na míru vyrobíme. I montáž zvládnete sami! Ke každému typu pro vás máme návody a v případě potřeby i horkou linku, na které vám rádi poradíme. A pokud zvládnete zaměření i montáž sami, vaše stínění vás vyjde až o 70 % levněji než s montážní firmou.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.

Jak na zastínění podkroví?

Prázdné půdní prostory mají své kouzlo a atmosféru, která přímo vybízí k vytvoření originální součásti bydlení. Většinou jsou atypické a veškeré vybavení je potřeba promyslet tak, aby do interiéru sedělo. Zastínění střešních oken je na půdě nejen nutností, ale také krásným doplňkem, který sladí design celého pokoje.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči.  Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření.  Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?