zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rozšíření nabídky látek na markýzy

Po delší době jsme pro vás aktualizovali výběr látek na markýzy. A nejde jen o pár vzorečků! Vzorník jsme rozšířili na více než dvojnásobné množství.

Markýzy jsou krásný a spolehlivý doplněk pro vaše zahrady i balkony. Zajišťují příjemné posezení na terase, chrání vás před slunečními paprsky po celý den a také esteticky zkrášlují dům a zahradu.

V nabídce najdete širokou kolekci markýzových látek DICKSON a SATTLER se speciální povrchovou úpravou.

Markýzové látky DICKSON mají speciální povrchovou úpravu CLEANGARD, která využívá ultramoderní ochranu látek NPP (Nanotechnology Protection Process). 

Markýzové látky SATTLER mají speciální povrchovou úpravou TEXgard, která se vyznačuje vysokou kvalitou a dlouho trvající ochranou. Každé vlákno je pečlivě pokryto touto ochrannou povrchovou úpravou.  Tato technologie zabraňuje stárnutí a látka si tak zachová svůj vzhled po mnohem delší dobu.

Látky jsou v nabídce v různých barvách a odstínech. Vybírat můžete z látek jednobarevných, přes látky s různým prošíváním, až po látky se střídajícími se barevnými pruhy. Pro snadnou orientaci jsme každou látku popsali, doplnili vlastnosti látek a u některých látek uvádí výrobce dokonce i odstín RAL barvy, kterému daná látka odpovídá.

Markýzové látky jsou vybavené UPF (Ultraviolet Protection Factor) – ochranným faktorem před ultrafialovým zářením. Hodnotu ochrany, uvedenou v %, uvádíme u každé látky. Všechny tyto hodnoty zjistíte jednoduše, když myší najedete na požadovaný vzoreček.

Nové markýzové látky se nám velice líbí, upoutaly nás svou barevností a věříme, že se zalíbí i vám.


Sandra Heierhoff




Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Fotovoltaika svépomocí krok za krokem

Jak probíhá realizace fotovoltaiky vlastními silami? Co vše můžete sami a na co potřebujete oprávnění? Jaké kroky jsou třeba a jak jdou za sebou? Přečtěte si více v článku.

Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.

Stínící technika a bezpečnost dětí

Zvědavost dětí občas přináší nebezpečné situace, ve kterých svoji roli může sehrát také stínící technika. Děti rády zkouší nové věci, objevují svět. Proto je důležité zabezpečit nejen vybavení domácnosti, ale také stínící techniku.