zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Rozšíření nabídky látek na markýzy

Po delší době jsme pro vás aktualizovali výběr látek na markýzy. A nejde jen o pár vzorečků! Vzorník jsme rozšířili na více než dvojnásobné množství.

Markýzy jsou krásný a spolehlivý doplněk pro vaše zahrady i balkony. Zajišťují příjemné posezení na terase, chrání vás před slunečními paprsky po celý den a také esteticky zkrášlují dům a zahradu.

V nabídce najdete širokou kolekci markýzových látek DICKSON a SATTLER se speciální povrchovou úpravou.

Markýzové látky DICKSON mají speciální povrchovou úpravu CLEANGARD, která využívá ultramoderní ochranu látek NPP (Nanotechnology Protection Process). 

Markýzové látky SATTLER mají speciální povrchovou úpravou TEXgard, která se vyznačuje vysokou kvalitou a dlouho trvající ochranou. Každé vlákno je pečlivě pokryto touto ochrannou povrchovou úpravou.  Tato technologie zabraňuje stárnutí a látka si tak zachová svůj vzhled po mnohem delší dobu.

Látky jsou v nabídce v různých barvách a odstínech. Vybírat můžete z látek jednobarevných, přes látky s různým prošíváním, až po látky se střídajícími se barevnými pruhy. Pro snadnou orientaci jsme každou látku popsali, doplnili vlastnosti látek a u některých látek uvádí výrobce dokonce i odstín RAL barvy, kterému daná látka odpovídá.

Markýzové látky jsou vybavené UPF (Ultraviolet Protection Factor) – ochranným faktorem před ultrafialovým zářením. Hodnotu ochrany, uvedenou v %, uvádíme u každé látky. Všechny tyto hodnoty zjistíte jednoduše, když myší najedete na požadovaný vzoreček.

Nové markýzové látky se nám velice líbí, upoutaly nás svou barevností a věříme, že se zalíbí i vám.


Sandra Heierhoff




Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?