zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

Japonské posuvné stěny jsou výbornou alternativou vertikálních žaluzií. Můžete jimi zastínit především francouzská okna a velké skleněné plochy v kancelářích. Mohou také sloužit k předělení místnosti, zakrytí místnosti či šatníku.

 

Objednejte si vzorky zdarma

V naší nabídce najdete japonské stěny se 2-5 kolejemi, tedy 2-5 pruhy látek. Druh látky a barvu vybíráte z bohaté nabídky vzorníků. Pokud si nejste jisti odstínem a váháte, kterou látku zvolit, můžete si u nás pár vzorečků látek objednat zdarma. Poptávkový formulář najdete u každé japonské stěny v konfigurátoru u výběru látky. Příslušné látky nastříháme a malý vzoreček poštou zašleme na vámi uvedenou adresu.

  

Jak japonskou stěnu vyměřit?

Samotné vyměření japonské stěny není těžké. Měří se celková výška včetně horního profilu. Šířku měříte dle toho, kam chcete japonskou stěnu umístit. Vysvětlení najdete vždy v červeném „i“ a podrobné návody k vyměření a montáži najdete u produktu v záložce návody. Také je k dispozici názorné video, kde celý proces můžete zhlédnout.

Další číselné faktory jsou samotné rozměry profilu. Výška profilu je 2,5 cm. Hloubka jednotlivých profilů se liší dle počtu drážek: Dvoudrážkový profil = 3,8 cm; Třídrážkový profil = 5 cm; Čtyřdrážkový profil = 6,5 cm a Pětidrážkový profil = 8 cm.

Jaká je maximální šířka látky?

Standardní překrytí látek je 5cm. Maximální šířka jednotlivých panelů je dána rozměrovým limitem jednotlivých druhů látek. Pro zjištění maximální šířky látky je potřeba poptat výrobce. Samostatné pruhy látek lze také stahovat mimo zastíněnou plochu. V takovém případě stačí šířku prodlouženého profilu zadat do poznámky v objednávce.

Inspirujte se našimi referencemi

Jak bylo řečeno na začátku, japonské stěny neslouží pouze k zastínění, ale také dokážou oživit interiér. Toho docílíte výběrem vhodné látky. Barvy látek lze také kombinovat. Při objednávce zvolíte základní barvu látky a v poznámce na konci objednávky napíšete poměr vámi vybraných barev.

 

Inspiraci můžete čerpat z referenčních fotografií od našich zákazníků. Exotika v podání japonských stěn interiéru sluší, vykouzlí příjemnou atmosféru a originální prostředí.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.