zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu je nový typ samonosných žaluzií.

S venkovními žaluziemi se počítá téměř ve všech projektech novostaveb rodinných domů, administrativních budov i výrobních hal. Montáž žaluzií pak probíhá v průběhu stavby, což je velkou výhodou. Mají vysoký stupeň ochrany před slunečním zářením, redukují teplo v interiéru, snižují hluk zvenčí, chrání soukromí a jsou architektonickým prvkem všech druhů staveb. Díky svým výhodám jsou venkovní žaluzie stále více montovány i dodatečně před okna starších domů, kde s montáží při výstavbě původně počítáno nebylo. Vhodným typem pro dodatečnou přiznanou montáž (lze ji pořídit i ve variantě zaomítací) je právě samonosná žaluzie.

Žaluzie má samonosné vodící lišty.  Horní profil žaluzie včetně celého paketu je umístěn ve zkompletovaném boxu. Box má dané čtyři velikosti: 190 mm, 220 mm, 260 mm a 300 mm.  A to jak v přiznané, tak i v zaomítací  variantě. Pro žaluzie s plochou do 3 m2 je možnost integrované sítě proti hmyzu. Žaluzie je možné ovládat pouze motorem.

Samonosná žaluzie má jednoduché vyměření, snadnější a rychlejší montáž než u běžně používaných venkovních žaluzií. Je tedy výborným typem pro e-shop, kde si zákazníci vyměřují a montují sami. 


Pavel Hrdlička




Jak zjistit výšku boxu venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou stále žádanějším stínícím prvkem všech druhů budov.  Jejich obliba roste díky schopnosti vytvoření příjemné atmosféry v místnosti, šetří  energie  na vytápění a klimatizaci ,  snižuje   v místnosti hluk z venku, je zajímavým architektonickým doplňkem nejen administrativních budov, ale i  rodinných domků.

Bioklimatická pergola jako výhodná dlouhodobá investice

V tomto článku se podíváme na bioklimatickou pergolu z hlediska financí. Pořízení hliníkové pergoly není levná záležitost, přesto se na to podívejme trochu jiným pohledem - ve srovnání s pořízením nemovitosti, neboli prostoru pro pobývání.

Slunce, déšť, vítr i soukromí - s tím vším si pergola ARTOSI umí poradit

Pergola nemusí být jen obyčejný přístřešek na vaší terase nebo zahradě. Při výběru správného typu to bude vaše oblíbené místo po trávení času s rodinou, s přáteli i o samotě.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.