zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné. Protisluneční clony pomáhají v místnosti udržovat stálou teplotu. Mají větší účinek než interiérové stínění, protože zachytí sluneční paprsky dříve, než dopadnou na okenní sklo, a proto nedojde k ohřátí okenní tabule a sálání tepla do interiéru. A v zimě zase zabrání proudění studeného vzduchu na skla oken.

Jejich velkou výhodou, díky moderní technologii látek, je to, že když je máte namontované na okně, nebrání Vám krásnému výhledu přes ně na okolí.

Látky na rolety jsou speciálně vyvinuté technické tkaniny pro maximální odolnost vůči slunečním paprskům a zajištění příjemného přirozeného světla v interiéru. Interiér se nepřehřívá, takže mají i termoregulační efekt. Látky můžeme zvolit ve variantě screen, soltis a satiné.

  • Screeny - jsou kombinací polyesterového vlákna 30% a PVC 70%
  • Satiné - je skelné vlákno potažené vrstvou PVC
  • Soltis - látka je utkána z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrch je upraven pigmentovým PVC


Samozřejmostí je široká nabídka látek pro interiér a exteriér.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.

Jaký je rozdíl mezi lamelami klasik a celostínícími?

Přemýšlíte nad instalací horizontálních žaluzií, ale nevíte, jaký je rozdíl mezi klasickými a celostínícími? Tak se na to pojďme podívat.

Jaké dekorace zkrátí dlouhou zimu?

Zimní období je v plném proudu a může být ještě dlouhé. Pro mnohé z nás je vždy nekonečné, nudné, ubíjející a s počátkem března už netrpělivě vyhlížíme jaro. Ještě to budeme muset nějaký ten pátek vydržet, nicméně proč si čekání nezpříjemnit stylovou výzdobu v duchu jarní nálady již nyní?

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.