zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba zahradní pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Vyzrajte na sluneční paprsky i zvědavce

Screenové rolety jsou jedním z typů venkovních rolet. Látka rolety je utkaná ze skelných vláken potažených vrstvou PVC. Speciální technické látky zajistí stín bez ztráty výhledu ven do okolí a přitom zvenčí je omezená průhlednost, takže vám dopřejí i dostatek soukromí. Při použití na balkoně se také omezí přehřívání interiéru. Látky se vyznačují dobrou tvarovou stálostí a pevností. Vedení látky v bočních lištách zvyšuje odolnost rolety proti pohybu zapříčiněnému větrem. Stažená roleta částečně nahrazuje síť proti hmyzu.

rolety do pergoly

Zastínění pergoly pomocí klasické markýzy dříve nebo později komplikuje příliš nízko sestoupené slunce. Rolety lze podle potřeby vyrolovat a zastavit v libovolné poloze, a tím nejen regulovat intenzitu stínění, ale i jeho dosah.

 

Nabídka screenových rolet

 


Petra Šenková




Purenitové boxy do 10 dní na stavbě

Purenitové kastlíky na míru jsou velmi žádanou variantou pro podomítkové provedení venkovních žaluzií. O to víc teď, když se blíží zima a mnoho stavebníků potřebuje ještě dokončit co nejvíce na stavbě třeba i včetně fasády. 

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.