zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba zahradní pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Vyzrajte na sluneční paprsky i zvědavce

Screenové rolety jsou jedním z typů venkovních rolet. Látka rolety je utkaná ze skelných vláken potažených vrstvou PVC. Speciální technické látky zajistí stín bez ztráty výhledu ven do okolí a přitom zvenčí je omezená průhlednost, takže vám dopřejí i dostatek soukromí. Při použití na balkoně se také omezí přehřívání interiéru. Látky se vyznačují dobrou tvarovou stálostí a pevností. Vedení látky v bočních lištách zvyšuje odolnost rolety proti pohybu zapříčiněnému větrem. Stažená roleta částečně nahrazuje síť proti hmyzu.

rolety do pergoly

Zastínění pergoly pomocí klasické markýzy dříve nebo později komplikuje příliš nízko sestoupené slunce. Rolety lze podle potřeby vyrolovat a zastavit v libovolné poloze, a tím nejen regulovat intenzitu stínění, ale i jeho dosah.

 

Nabídka screenových rolet

 


Petra Šenková




Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

Máte při spánku dostatek tmy?

S nástupem tmy se v krvi začne zvyšovat hladina melatoninu. Hormonu, který tělu zajistí klidný spánek, během kterého se dobíjí naše unavené tělo.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Látková stínící technika do interiéru: jak ji vybrat?

Látkové stínění má celou řadu výhod, zastíní, zabrání přehřívání i vychládání místnosti a navíc skvěle vypadá. Aby nám však přinášelo co největší užitek, musíme si zvolit vhodný druh stínění a látku. Jak stínění vybrat, aby sedělo do interiéru a propustilo jen tolik světla, kolik potřebujeme? Podívejte se na rozdíly mezi jednotlivými druhy stínění.