zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba zahradní pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Vyzrajte na sluneční paprsky i zvědavce

Screenové rolety jsou jedním z typů venkovních rolet. Látka rolety je utkaná ze skelných vláken potažených vrstvou PVC. Speciální technické látky zajistí stín bez ztráty výhledu ven do okolí a přitom zvenčí je omezená průhlednost, takže vám dopřejí i dostatek soukromí. Při použití na balkoně se také omezí přehřívání interiéru. Látky se vyznačují dobrou tvarovou stálostí a pevností. Vedení látky v bočních lištách zvyšuje odolnost rolety proti pohybu zapříčiněnému větrem. Stažená roleta částečně nahrazuje síť proti hmyzu.

rolety do pergoly

Zastínění pergoly pomocí klasické markýzy dříve nebo později komplikuje příliš nízko sestoupené slunce. Rolety lze podle potřeby vyrolovat a zastavit v libovolné poloze, a tím nejen regulovat intenzitu stínění, ale i jeho dosah.

 

Nabídka screenových rolet

 


Petra Šenková




Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

Prefabrikace ve stavebnictví: Překladový Purbox jako klíč k efektivitě a rychlosti

V éře, kdy se moderní stavebnictví neustále vyvíjí směrem k větší efektivitě a rychlosti, přichází prefabrikace jako klíčové řešení. Překladový Purbox od společnosti Labona.cz stojí v popředí této inovace, ukazující, jak může být jednoduchý produkt revolučním prvkem ve stavebním průmyslu.

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

Žaluzie, které lze vyprat? PLISSÉ!

Plisse je harmonikově skládaná látková žaluzie, která má několik předností. Plisovaný materiál nabízíme v široké škále barev, vzorů, materiálů a různých úrovní propustností světla, takže je nejen krásným doplňkem, ale také skvěle stíní. Nabízí několik variant jednoduché montáže a možnosti ovládání.  A když se zašpiní, můžete ji ručně vyprat. Podívejte se na náš postup.