zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné. Protisluneční clony pomáhají v místnosti udržovat stálou teplotu. Mají větší účinek než interiérové stínění, protože zachytí sluneční paprsky dříve, než dopadnou na okenní sklo, a proto nedojde k ohřátí okenní tabule a sálání tepla do interiéru. A v zimě zase zabrání proudění studeného vzduchu na skla oken.

Jejich velkou výhodou, díky moderní technologii látek, je to, že když je máte namontované na okně, nebrání Vám krásnému výhledu přes ně na okolí.

Látky na rolety jsou speciálně vyvinuté technické tkaniny pro maximální odolnost vůči slunečním paprskům a zajištění příjemného přirozeného světla v interiéru. Interiér se nepřehřívá, takže mají i termoregulační efekt. Látky můžeme zvolit ve variantě screen, soltis a satiné.

  • Screeny - jsou kombinací polyesterového vlákna 30% a PVC 70%
  • Satiné - je skelné vlákno potažené vrstvou PVC
  • Soltis - látka je utkána z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrch je upraven pigmentovým PVC


Samozřejmostí je široká nabídka látek pro interiér a exteriér.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Objednejte si pergolu teď s 8% slevou

Sezona 2021 pomalu končí a za nějaký čas nás čeká ochlazení a nutné přerušení prací na rekonstrukcích a stavbách. I tento čas však jde efektivně využít a být připraveni na jaro 2022. Objednejte si proto pergolu ARTOSI - my vám na ni dáme slevu 8 %.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?