zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné. Protisluneční clony pomáhají v místnosti udržovat stálou teplotu. Mají větší účinek než interiérové stínění, protože zachytí sluneční paprsky dříve, než dopadnou na okenní sklo, a proto nedojde k ohřátí okenní tabule a sálání tepla do interiéru. A v zimě zase zabrání proudění studeného vzduchu na skla oken.

Jejich velkou výhodou, díky moderní technologii látek, je to, že když je máte namontované na okně, nebrání Vám krásnému výhledu přes ně na okolí.

Látky na rolety jsou speciálně vyvinuté technické tkaniny pro maximální odolnost vůči slunečním paprskům a zajištění příjemného přirozeného světla v interiéru. Interiér se nepřehřívá, takže mají i termoregulační efekt. Látky můžeme zvolit ve variantě screen, soltis a satiné.

  • Screeny - jsou kombinací polyesterového vlákna 30% a PVC 70%
  • Satiné - je skelné vlákno potažené vrstvou PVC
  • Soltis - látka je utkána z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrch je upraven pigmentovým PVC


Samozřejmostí je široká nabídka látek pro interiér a exteriér.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.

Žaluzie a rolety pod kontrolou: nezapomínejte na bezpečnost

Víte, kdo je doma největším průzkumníkem? Kdo má přirozenou zvědavost? Komu neustálá touha po objevování a poznávání okolí může způsobit nehodu? Jsou to naše děti. Jaké nebezpečí hrozí u stínící techniky?

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.