zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné. Protisluneční clony pomáhají v místnosti udržovat stálou teplotu. Mají větší účinek než interiérové stínění, protože zachytí sluneční paprsky dříve, než dopadnou na okenní sklo, a proto nedojde k ohřátí okenní tabule a sálání tepla do interiéru. A v zimě zase zabrání proudění studeného vzduchu na skla oken.

Jejich velkou výhodou, díky moderní technologii látek, je to, že když je máte namontované na okně, nebrání Vám krásnému výhledu přes ně na okolí.

Látky na rolety jsou speciálně vyvinuté technické tkaniny pro maximální odolnost vůči slunečním paprskům a zajištění příjemného přirozeného světla v interiéru. Interiér se nepřehřívá, takže mají i termoregulační efekt. Látky můžeme zvolit ve variantě screen, soltis a satiné.

  • Screeny - jsou kombinací polyesterového vlákna 30% a PVC 70%
  • Satiné - je skelné vlákno potažené vrstvou PVC
  • Soltis - látka je utkána z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrch je upraven pigmentovým PVC


Samozřejmostí je široká nabídka látek pro interiér a exteriér.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

Kam použít japonské stěny?

Slyšeli jste už o japonských stěnách? Pokud ano, tak je skvělé, že máte přehled. A víte, že jdou použít i jinam, než jen k zastínění oken? Pokud ne, tak si přečtěte následující článek.

Látková stínící technika do interiéru: jak ji vybrat?

Látkové stínění má celou řadu výhod, zastíní, zabrání přehřívání i vychládání místnosti a navíc skvěle vypadá. Aby nám však přinášelo co největší užitek, musíme si zvolit vhodný druh stínění a látku. Jak stínění vybrat, aby sedělo do interiéru a propustilo jen tolik světla, kolik potřebujeme? Podívejte se na rozdíly mezi jednotlivými druhy stínění.

Vertikální žaluzie – nejen velkoformátové stínění

Vertikální žaluzie již nejsou doménou komerčních budov, především kanceláří, ale našli svoji cestu i do rodinných domů a bytů.