zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné. Protisluneční clony pomáhají v místnosti udržovat stálou teplotu. Mají větší účinek než interiérové stínění, protože zachytí sluneční paprsky dříve, než dopadnou na okenní sklo, a proto nedojde k ohřátí okenní tabule a sálání tepla do interiéru. A v zimě zase zabrání proudění studeného vzduchu na skla oken.

Jejich velkou výhodou, díky moderní technologii látek, je to, že když je máte namontované na okně, nebrání Vám krásnému výhledu přes ně na okolí.

Látky na rolety jsou speciálně vyvinuté technické tkaniny pro maximální odolnost vůči slunečním paprskům a zajištění příjemného přirozeného světla v interiéru. Interiér se nepřehřívá, takže mají i termoregulační efekt. Látky můžeme zvolit ve variantě screen, soltis a satiné.

  • Screeny - jsou kombinací polyesterového vlákna 30% a PVC 70%
  • Satiné - je skelné vlákno potažené vrstvou PVC
  • Soltis - látka je utkána z vysoce pevného polyesterového vlákna a povrch je upraven pigmentovým PVC


Samozřejmostí je široká nabídka látek pro interiér a exteriér.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Vedra v létě? Takto bude v pokojích příjemně

Léto už je v plném proudu a vy možná zjišťujete, že doma není úplně tak, jak byste si představovali pro odpočinek v parných dnech. Ať už bydlíte v domě nebo v bytě rozhodně není špatné mít stínící systémy, které vaše letní dny pro čtení doma či koukání na televizi udělá podstatně příjemnější. To nemluvě o spaní v noci, kdy se člověk převaluje ze strany na stranu a snaží se vyhledat alespoň nějaké chladnější místečko, obzvláště u takových podkrovních bytů či pokojů v domě.

 

 

Jak si správně zvolit stínění do střešních oken

Střešní okna + žaluzie (rolety) patří neodmyslitelně k sobě. Vhodně zvolené stínění sníží teplotu ve vašem podkroví klidně i o několik stupňů Celsia a navíc k tomu skvěle vypadá...

Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?