zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Sítě proti hmyzu jaké jsou možnosti s příchozími teplými dny?

Jaro ťuká na dveře a s tím i teplejší dny a častější větrání našich domů, bytů a kanceláří. Okenní a dveřní sítě se proto vyplatí pořídit právě nyní. :-)

Hmyz je součástí přírody velmi nepostradatelný, a proto bude dobře, když tam i zůstane. Tedy neváhejte a objednejte sítě proti hmyzu, které jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobené na venkovní prostředí. A dejte sbohem chemickým látkám obsažených ve sprejích na odpuzení hmyzu.

Vašemu domovu, kanceláři příjemně a estetický doplní okna či dveře. Hliníkový rám můžete mít v imitaci dřeva, potažený renolitovou fólií nebo v jakékoli barvě RAL.

Možnosti provedení sítí:

Okenní sítě proti hmyzu typu C – se řadí do skupiny sítí, jejichž montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a lze je snadno namontovat i demontovat pomocí otočných klipů. Typ C je vhodná pro okna bez okapnice. Pevný hliníkový rám pak můžete mít v imitaci dřeva, potaženou renolitovou fólií nebo v barvě RAL. Od větší šířky / výšky vyžaduje výroba výztuhu – po osobní konzultaci může a nemusí být.
              Okenní sítě proti hmyzu

Maximální garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximální šířka 2 000 mm x Maximální výška 2 000 mm.

 

Rolovací sítě proti hmyzu – dle potřeby lze vyrolovat a zastavit v libovolné poloze horizontální (typ F). Typ montáže je možné klasický na rám okna nebo do ostění. Montáž se však neobejde bez menších zásahů do okenního rámu. A při montáži na rám musíte počítat, že Vám box zasáhne do světlosti okna. Hliníkový box je možné volit v barvách RAL.

Typ F10

  • horizontální vytahování i stahování
  • extrudovaný hliníkový box o velikosti 50 x 42 mm
  • vyžaduje navrtání sítě do rámu okna jak při montáži do ostění i na rám
  • max. garantovaná plocha 3,6 m²; max. šířka 1 700 mm x max. výška 2 400 mm
  • vhodné pro dvoukřídlé okna i balkonové dveře

Dveřní sítě proti hmyzu – vás ochrání před všemi druhy nezvaného hmyzu. Dveřní síť typu H1 je vhodná pro místnosti s častou frekvencí při vstupu na balkón, terasu nebo do větších rozměrů oken. Výhodou dveřní sítě je princip samozavírání.



Válcový hliníkový rám o rozměru 51 x 20 mm. Montáž pomocí pantů a magnetu na rám dveří či většího okna. Barevné provedení v imitaci dřeva nebo potažení renolitem oboustranně nebo ponechání v barvě vzorníku RAL.

Plisované sítě proti hmyzu typu PS – výhodou plisované sítě je snadná instalace i její demontáž. Díky nízkému profilu je vhodná do prostorů pro starší či handicapované lidi a pohybující se děti. Nemusíte se bát, síť je odolná proti dešti, UV záření a větru je totiž z certifikovaného kvalitního materiálu. Barevné provedení vzorníku RAL a DECORAL za příplatek.

A) PS1

  • otevírání vertikální, spodní profil 4 mm, montáž do ostění i do otvoru.
  • rozměry šířka 700 – 2 500 mm x výška 1 750 – 2 350 mm.



B) PS2

  • otevírání vertikální oboustranně, spodní profil 4 mm, možnost velkých rozměrů, montáž do otvoru i do ostění.
  • rozměry: šířka 1 300 – 5 000 mm x výška 1 750 x 2 350 mm.

Nyní je na Vás popřípadě na Vašich možnostech jakou síť proti hmyzu objednáte a namontujete do vašeho rodinného domu, bytu či kanceláře.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

Jak správně zvolit látku ke stínění?

Chystáte se na koupi látkového stínění a tápete při nahlédnutí do vzorníku? Kterou látku vybrat a na jaké hodnoty se dívat, abyste nebyli pak nepříjemně překvapeni a místo zatemňující rolety neměli doma pouze stínící? Více informací ke správnému výběru látky najdete v tomto článku.

Fotovoltaika svépomocí krok za krokem

Jak probíhá realizace fotovoltaiky vlastními silami? Co vše můžete sami a na co potřebujete oprávnění? Jaké kroky jsou třeba a jak jdou za sebou? Přečtěte si více v článku.

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.