zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Sítě proti hmyzu jaké jsou možnosti s příchozími teplými dny?

Jaro ťuká na dveře a s tím i teplejší dny a častější větrání našich domů, bytů a kanceláří. Okenní a dveřní sítě se proto vyplatí pořídit právě nyní. :-)

Hmyz je součástí přírody velmi nepostradatelný, a proto bude dobře, když tam i zůstane. Tedy neváhejte a objednejte sítě proti hmyzu, které jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobené na venkovní prostředí. A dejte sbohem chemickým látkám obsažených ve sprejích na odpuzení hmyzu.

Vašemu domovu, kanceláři příjemně a estetický doplní okna či dveře. Hliníkový rám můžete mít v imitaci dřeva, potažený renolitovou fólií nebo v jakékoli barvě RAL.

Možnosti provedení sítí:

Okenní sítě proti hmyzu typu C – se řadí do skupiny sítí, jejichž montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a lze je snadno namontovat i demontovat pomocí otočných klipů. Typ C je vhodná pro okna bez okapnice. Pevný hliníkový rám pak můžete mít v imitaci dřeva, potaženou renolitovou fólií nebo v barvě RAL. Od větší šířky / výšky vyžaduje výroba výztuhu – po osobní konzultaci může a nemusí být.
              Okenní sítě proti hmyzu

Maximální garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximální šířka 2 000 mm x Maximální výška 2 000 mm.

 

Rolovací sítě proti hmyzu – dle potřeby lze vyrolovat a zastavit v libovolné poloze horizontální (typ F). Typ montáže je možné klasický na rám okna nebo do ostění. Montáž se však neobejde bez menších zásahů do okenního rámu. A při montáži na rám musíte počítat, že Vám box zasáhne do světlosti okna. Hliníkový box je možné volit v barvách RAL.

Typ F10

  • horizontální vytahování i stahování
  • extrudovaný hliníkový box o velikosti 50 x 42 mm
  • vyžaduje navrtání sítě do rámu okna jak při montáži do ostění i na rám
  • max. garantovaná plocha 3,6 m²; max. šířka 1 700 mm x max. výška 2 400 mm
  • vhodné pro dvoukřídlé okna i balkonové dveře

Dveřní sítě proti hmyzu – vás ochrání před všemi druhy nezvaného hmyzu. Dveřní síť typu H1 je vhodná pro místnosti s častou frekvencí při vstupu na balkón, terasu nebo do větších rozměrů oken. Výhodou dveřní sítě je princip samozavírání.



Válcový hliníkový rám o rozměru 51 x 20 mm. Montáž pomocí pantů a magnetu na rám dveří či většího okna. Barevné provedení v imitaci dřeva nebo potažení renolitem oboustranně nebo ponechání v barvě vzorníku RAL.

Plisované sítě proti hmyzu typu PS – výhodou plisované sítě je snadná instalace i její demontáž. Díky nízkému profilu je vhodná do prostorů pro starší či handicapované lidi a pohybující se děti. Nemusíte se bát, síť je odolná proti dešti, UV záření a větru je totiž z certifikovaného kvalitního materiálu. Barevné provedení vzorníku RAL a DECORAL za příplatek.

A) PS1

  • otevírání vertikální, spodní profil 4 mm, montáž do ostění i do otvoru.
  • rozměry šířka 700 – 2 500 mm x výška 1 750 – 2 350 mm.



B) PS2

  • otevírání vertikální oboustranně, spodní profil 4 mm, možnost velkých rozměrů, montáž do otvoru i do ostění.
  • rozměry: šířka 1 300 – 5 000 mm x výška 1 750 x 2 350 mm.

Nyní je na Vás popřípadě na Vašich možnostech jakou síť proti hmyzu objednáte a namontujete do vašeho rodinného domu, bytu či kanceláře.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Záclony v kuchyni: čím je nahradit?

Tradičně se k zastínění kuchyně používaly záclony a závěsy, v poslední době se však trendy mění a častěji se setkáváme spíše s roletami a žaluziemi. Které z nich jsou do kuchyně vhodné? Podívejte se, jak je vybrat.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Stínící technika a bezpečnost dětí

Zvědavost dětí občas přináší nebezpečné situace, ve kterých svoji roli může sehrát také stínící technika. Děti rády zkouší nové věci, objevují svět. Proto je důležité zabezpečit nejen vybavení domácnosti, ale také stínící techniku.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.