zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Výhled do přírody a sluneční paprsky vám navíc zvednou náladu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.


Horizontální žaluzie jsou ideálním stínícím prvkem, který bude i v tak náročných interiérech, jako jsou koupelny, dokonale fungovat. Hliníkové lamely žaluzií neztrácí barvu, ani se nekroutí pod vlivem zvětšené vlhkosti a navíc je možné je velmi jednoduše udržovat.

Horizontální žaluzie HIT I ovládané řetízkem nabízíme v široké škále barevných odstínů lamel, díky které vyniknou v každé koupelně. Barva žaluzie by měla ladit s ostatním vybavením koupelny, obklady či malbou. V bílé koupelně budou vypadat skvěle žaluzie například v barvě světle modré nebo v dekorech imitujících dřevo.

Horizontální žaluzie HIT 
Žaluzie zajistí dostatek soukromí, které je v koupelně velice důležité. V letních dnech se navíc postarají o to, aby se místnost nepřehřívala a nebylo v ní dusno.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

Získejte komfortní prostředí v podkroví díky stínění střešních oken

Jaro je v plném rozpuku, příroda se probudila k novému životu a pomalu se blíží k létu.  Nastal nejvyšší čas, kdy začít řešit ochranu podkroví před přehřátím a prudkým sluníčkem.

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.