zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Výhled do přírody a sluneční paprsky vám navíc zvednou náladu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.


Horizontální žaluzie jsou ideálním stínícím prvkem, který bude i v tak náročných interiérech, jako jsou koupelny, dokonale fungovat. Hliníkové lamely žaluzií neztrácí barvu, ani se nekroutí pod vlivem zvětšené vlhkosti a navíc je možné je velmi jednoduše udržovat.

Horizontální žaluzie HIT I ovládané řetízkem nabízíme v široké škále barevných odstínů lamel, díky které vyniknou v každé koupelně. Barva žaluzie by měla ladit s ostatním vybavením koupelny, obklady či malbou. V bílé koupelně budou vypadat skvěle žaluzie například v barvě světle modré nebo v dekorech imitujících dřevo.

Horizontální žaluzie HIT 
Žaluzie zajistí dostatek soukromí, které je v koupelně velice důležité. V letních dnech se navíc postarají o to, aby se místnost nepřehřívala a nebylo v ní dusno.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.

Jaké jsou výhody v sestavě fotovoltaiky od ENBRY oproti konkurenci?

Fotovoltaika je stále populárním způsobem, jak snížit náklady na energie a přispět k ochraně životního prostředí. Pokud uvažujete o instalaci fotovoltaické elektrárny, podívejte se níže, jaké výhody oproti konkurenci přináší pořízení sestavy FVE od společnosti ENBRA.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.