zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Výhled do přírody a sluneční paprsky vám navíc zvednou náladu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.


Horizontální žaluzie jsou ideálním stínícím prvkem, který bude i v tak náročných interiérech, jako jsou koupelny, dokonale fungovat. Hliníkové lamely žaluzií neztrácí barvu, ani se nekroutí pod vlivem zvětšené vlhkosti a navíc je možné je velmi jednoduše udržovat.

Horizontální žaluzie HIT I ovládané řetízkem nabízíme v široké škále barevných odstínů lamel, díky které vyniknou v každé koupelně. Barva žaluzie by měla ladit s ostatním vybavením koupelny, obklady či malbou. V bílé koupelně budou vypadat skvěle žaluzie například v barvě světle modré nebo v dekorech imitujících dřevo.

Horizontální žaluzie HIT 
Žaluzie zajistí dostatek soukromí, které je v koupelně velice důležité. V letních dnech se navíc postarají o to, aby se místnost nepřehřívala a nebylo v ní dusno.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Údržba a správné zacházení - klíč k perfektnímu vzhledu markýzy

Markýzy nás spolehlivě chrání proti slunci a díky svému luxusnímu vzhledu se můžou stát klenotem naší terasy. Ačkoliv nevyžadují speciální péči, základem pro jejich bezchybný vzhled a bezproblémovou funkčnost je správné zacházení a pravidelné odstraňování nečistot.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Jaký je rozdíl mezi žaluziemi a roletami?

Také si pletete rolety a žaluzie? Připadá vám, že je to jedno a to samé? Vysvětlíme Vám, jaké typy rolet jsou a jaké jsou jejich výhody oproti klasickým žaluziím.

Jaké jsou hlavní rozdíly u pergoly ARTOSI oproti konkurenčním bioklimatickým pergolám?

Během uplynulého roku jsme měli možnost se zúčastnit 3 velkých veletrhů a projít si tak více konkurenčních pergol. Článek nemá sloužit k hanění cizích produktů, ale k vyzdvižení výhod a kladů pergoly ARTOSI. Pokud se chystáte na koupi bioklimatické pergoly na vaši terasu a plánujete si projít více prodejců, zaměřte se na následující body.