zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Výhled do přírody a sluneční paprsky vám navíc zvednou náladu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.


Horizontální žaluzie jsou ideálním stínícím prvkem, který bude i v tak náročných interiérech, jako jsou koupelny, dokonale fungovat. Hliníkové lamely žaluzií neztrácí barvu, ani se nekroutí pod vlivem zvětšené vlhkosti a navíc je možné je velmi jednoduše udržovat.

Horizontální žaluzie HIT I ovládané řetízkem nabízíme v široké škále barevných odstínů lamel, díky které vyniknou v každé koupelně. Barva žaluzie by měla ladit s ostatním vybavením koupelny, obklady či malbou. V bílé koupelně budou vypadat skvěle žaluzie například v barvě světle modré nebo v dekorech imitujících dřevo.

Horizontální žaluzie HIT 
Žaluzie zajistí dostatek soukromí, které je v koupelně velice důležité. V letních dnech se navíc postarají o to, aby se místnost nepřehřívala a nebylo v ní dusno.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví naše a našich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

Horizontální žaluzie na řetízek – klasika, která nikdy neomrzí

Klasické interiérové žaluzie jsou nejprodávanějším zbožím v našem e-shopu. Trend horizontálních žaluzií se stále drží na vrcholu a není se čemu divit.

Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.