zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Ať už stavíte dům nízkoenergetický, pasivní či třeba plusový, nezapomeňte na výběr vhodného stínění, které energetickou úsporu prodlouží. Výrazných úspor lze dosáhnout pomocí venkovního stínění, které v zimních měsících zabraňuje úniku tepla a v letních zase brání přehřívání interiéru.

 

Nabídka venkovního stínění

 

Žaluzie nebo rolety?

Dříve byly nejoblíbenějším typem venkovního stínění rolety. V dnešní době, je předhánějí žaluzie, ale pokud chcete jít doopravdy s dobou a vsadit na něco originální a funkčního, vsaďte na nový trend, který nyní přichází. Na screenové rolety.

 

rolety na okna

 stahovací rolety do oken

    screenové rolety  

Co jsou screenové rolety?

Screenové rolety jsou látkové rolety, které slouží pro zastínění zvenku. Vyrábí se ze skelných vláken potažených PVC vrstvou, díky čemuž jsou pevné a odolné. Snadno se udržují, jsou omyvatelné, odolné proti vlhkosti a také proti extrémním teplotám.

Proč screenové rolety?

1) Udržují stálou teplotu v místnostech

2) Úspora za klimatizaci

3) Vysoká životnost látek i profilů

4) Optická bariéra – dovnitř nejde vidět, ale ven ano

5) Originální doplněk pro každou stavbu

 

Nechte se unést originalitou a mějte váš dům nevšední a přitom chráněný před slunečnými paprsky a zvědavými pohledy sousedů.

 

Nabídka screenových rolet

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Markýza prostě nesmí uletět! Jak se kotví markýza?

Mnoho lidí má u venkovní markýzy strach, aby mu markýza neulétla nebo se nezlomila při vysunutí.

Jak vybrat stínící techniku? 1. díl

Mnoho z nás pocítí s prvními jarními paprsky slunce potřebu pořídit si stínění. Ne vždy však bývá výběr dostatečně promyšlen a my jsme poté z fungování stínící techniky spíše v rozpacích. Pojďme si říct, jak postupovat, abychom nespokojenosti předešli.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?