zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Ať už stavíte dům nízkoenergetický, pasivní či třeba plusový, nezapomeňte na výběr vhodného stínění, které energetickou úsporu prodlouží. Výrazných úspor lze dosáhnout pomocí venkovního stínění, které v zimních měsících zabraňuje úniku tepla a v letních zase brání přehřívání interiéru.

 

Nabídka venkovního stínění

 

Žaluzie nebo rolety?

Dříve byly nejoblíbenějším typem venkovního stínění rolety. V dnešní době, je předhánějí žaluzie, ale pokud chcete jít doopravdy s dobou a vsadit na něco originální a funkčního, vsaďte na nový trend, který nyní přichází. Na screenové rolety.

 

rolety na okna

 stahovací rolety do oken

    screenové rolety  

Co jsou screenové rolety?

Screenové rolety jsou látkové rolety, které slouží pro zastínění zvenku. Vyrábí se ze skelných vláken potažených PVC vrstvou, díky čemuž jsou pevné a odolné. Snadno se udržují, jsou omyvatelné, odolné proti vlhkosti a také proti extrémním teplotám.

Proč screenové rolety?

1) Udržují stálou teplotu v místnostech

2) Úspora za klimatizaci

3) Vysoká životnost látek i profilů

4) Optická bariéra – dovnitř nejde vidět, ale ven ano

5) Originální doplněk pro každou stavbu

 

Nechte se unést originalitou a mějte váš dům nevšední a přitom chráněný před slunečnými paprsky a zvědavými pohledy sousedů.

 

Nabídka screenových rolet

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Máte při spánku dostatek tmy?

S nástupem tmy se v krvi začne zvyšovat hladina melatoninu. Hormonu, který tělu zajistí klidný spánek, během kterého se dobíjí naše unavené tělo.

Jak řešit velkoformátové látkové stínění? Jednou z možností jsou japonské stěny

Pokud potřebujete zastínit velkou plochu, kterou může být např. váš obývací pokoj nebo ložnice a chcete přitom využít moderní a elegantní stínicí techniku, tak japonské stěny jsou pro vás to pravé ...

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.