zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Ať už stavíte dům nízkoenergetický, pasivní či třeba plusový, nezapomeňte na výběr vhodného stínění, které energetickou úsporu prodlouží. Výrazných úspor lze dosáhnout pomocí venkovního stínění, které v zimních měsících zabraňuje úniku tepla a v letních zase brání přehřívání interiéru.

 

Nabídka venkovního stínění

 

Žaluzie nebo rolety?

Dříve byly nejoblíbenějším typem venkovního stínění rolety. V dnešní době, je předhánějí žaluzie, ale pokud chcete jít doopravdy s dobou a vsadit na něco originální a funkčního, vsaďte na nový trend, který nyní přichází. Na screenové rolety.

 

rolety na okna

 stahovací rolety do oken

    screenové rolety  

Co jsou screenové rolety?

Screenové rolety jsou látkové rolety, které slouží pro zastínění zvenku. Vyrábí se ze skelných vláken potažených PVC vrstvou, díky čemuž jsou pevné a odolné. Snadno se udržují, jsou omyvatelné, odolné proti vlhkosti a také proti extrémním teplotám.

Proč screenové rolety?

1) Udržují stálou teplotu v místnostech

2) Úspora za klimatizaci

3) Vysoká životnost látek i profilů

4) Optická bariéra – dovnitř nejde vidět, ale ven ano

5) Originální doplněk pro každou stavbu

 

Nechte se unést originalitou a mějte váš dům nevšední a přitom chráněný před slunečnými paprsky a zvědavými pohledy sousedů.

 

Nabídka screenových rolet

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jaké dekorace zkrátí dlouhou zimu?

Zimní období je v plném proudu a může být ještě dlouhé. Pro mnohé z nás je vždy nekonečné, nudné, ubíjející a s počátkem března už netrpělivě vyhlížíme jaro. Ještě to budeme muset nějaký ten pátek vydržet, nicméně proč si čekání nezpříjemnit stylovou výzdobu v duchu jarní nálady již nyní?

9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.