zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Ať už stavíte dům nízkoenergetický, pasivní či třeba plusový, nezapomeňte na výběr vhodného stínění, které energetickou úsporu prodlouží. Výrazných úspor lze dosáhnout pomocí venkovního stínění, které v zimních měsících zabraňuje úniku tepla a v letních zase brání přehřívání interiéru.

 

Nabídka venkovního stínění

 

Žaluzie nebo rolety?

Dříve byly nejoblíbenějším typem venkovního stínění rolety. V dnešní době, je předhánějí žaluzie, ale pokud chcete jít doopravdy s dobou a vsadit na něco originální a funkčního, vsaďte na nový trend, který nyní přichází. Na screenové rolety.

 

rolety na okna

 stahovací rolety do oken

    screenové rolety  

Co jsou screenové rolety?

Screenové rolety jsou látkové rolety, které slouží pro zastínění zvenku. Vyrábí se ze skelných vláken potažených PVC vrstvou, díky čemuž jsou pevné a odolné. Snadno se udržují, jsou omyvatelné, odolné proti vlhkosti a také proti extrémním teplotám.

Proč screenové rolety?

1) Udržují stálou teplotu v místnostech

2) Úspora za klimatizaci

3) Vysoká životnost látek i profilů

4) Optická bariéra – dovnitř nejde vidět, ale ven ano

5) Originální doplněk pro každou stavbu

 

Nechte se unést originalitou a mějte váš dům nevšední a přitom chráněný před slunečnými paprsky a zvědavými pohledy sousedů.

 

Nabídka screenových rolet

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.

Jak vyměřit podomítkové purenitové boxy pro venkovní žaluzie?

Purenitové boxy jsou nejen nejideálnější varianta pro podomítkové venkovní žaluzie, ale i jeden z nejjednodušších produktů k vyměření. Díky snadnému vyměření jsou vhodným produktem pro objednání právě na e-shopu.