zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?

Ať už stavíte dům nízkoenergetický, pasivní či třeba plusový, nezapomeňte na výběr vhodného stínění, které energetickou úsporu prodlouží. Výrazných úspor lze dosáhnout pomocí venkovního stínění, které v zimních měsících zabraňuje úniku tepla a v letních zase brání přehřívání interiéru.

 

Nabídka venkovního stínění

 

Žaluzie nebo rolety?

Dříve byly nejoblíbenějším typem venkovního stínění rolety. V dnešní době, je předhánějí žaluzie, ale pokud chcete jít doopravdy s dobou a vsadit na něco originální a funkčního, vsaďte na nový trend, který nyní přichází. Na screenové rolety.

 

rolety na okna

 stahovací rolety do oken

    screenové rolety  

Co jsou screenové rolety?

Screenové rolety jsou látkové rolety, které slouží pro zastínění zvenku. Vyrábí se ze skelných vláken potažených PVC vrstvou, díky čemuž jsou pevné a odolné. Snadno se udržují, jsou omyvatelné, odolné proti vlhkosti a také proti extrémním teplotám.

Proč screenové rolety?

1) Udržují stálou teplotu v místnostech

2) Úspora za klimatizaci

3) Vysoká životnost látek i profilů

4) Optická bariéra – dovnitř nejde vidět, ale ven ano

5) Originální doplněk pro každou stavbu

 

Nechte se unést originalitou a mějte váš dům nevšední a přitom chráněný před slunečnými paprsky a zvědavými pohledy sousedů.

 

Nabídka screenových rolet

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Stavba rodinného domu v roce 2020 - důvod k panice?

Začali jste stavět, nebo teprve zvažujete všechny možnosti výstavby rodinného domu a bojíte se změn, které nastaly v oblasti energetické náročnosti budov se začátkem roku 2020? Obavy stranou. Přečtěte si náš článek, který jsme doplnili i informačně nabitým videem od Svépomocí.cz, ve kterém se dozvíte vše potřebné.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Labona mění vzhled pro přehlednější nákup

Zdá se vám, že je na našem webu něco jinak? Máte pravdu, webové stránky Labona.cz jsme oblékli do nového kabátu. Doufáme, že pro vás nový design bude přehlednější a příjemnější! Pojďte se s námi podívat, co je nového.

Bioklimatická pergola jako výhodná dlouhodobá investice

V tomto článku se podíváme na bioklimatickou pergolu z hlediska financí. Pořízení hliníkové pergoly není levná záležitost, přesto se na to podívejme trochu jiným pohledem - ve srovnání s pořízením nemovitosti, neboli prostoru pro pobývání.