zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

  1. Jsou moderním a účinným prvek stínící techniky

Žaluzie se vyrábí v různých barevných provedeních, a proto jsou oblíbené jak pro komerční prostory, tak pro rodinné domy.

  1. Poskytují termoizolační ochranu

Žaluzie zachycují poryvy větru a slunečního záření a zamezují nejen vstupu světla do interiéru, ale také okno chrání před větrem a přehříváním.

  1. Různé velikosti a typy lamel

U venkovních žaluzií Cetta, Zetta či elegantního typu Setta si můžete vybrat ze dvou velikostí lamel, tak, aby co nejlépe dokreslovaly styl domu.

Horizontální žaluzie   vertikální žaluzie    žaluzie

  1. Ovládání

Venkovní žaluzie můžete ovládat klasicky, manuálně na kliku, nebo si užít moderních technologií a vyzkoušet variantu s hřídelovým motorem s vypínačem nebo s motorem s přijímačem RTS, který má dálkové ovládání.

  1. Žaluzie na míru

To nejlepší na konec! Žaluzie vám vyrobíme na míru dle zadaných rozměrů, které si sami snadno vyměříte pomocí návodu.

V naší nabídce každý najde takové žaluzie, které se mu budou líbit a vyhovovat. Nejlépe se venkovní žaluzie montují, když vaše bydlení ještě není dostavěné, ale není problém je namontovat ani na hotovou stavbu. Jen budete mít krycí plech žaluzie viditelný, čímže se o pár centimetrů sníží světlost okna.

Venkovní žaluzie jsou skvělým funkčním, ale také elegantním prvkem pro váš domov.


Sandra Heierhoff




Horizontální žaluzie na řetízek – klasika, která nikdy neomrzí

Klasické interiérové žaluzie jsou nejprodávanějším zbožím v našem e-shopu. Trend horizontálních žaluzií se stále drží na vrcholu a není se čemu divit.

Venkovní stínění pro střešní okna

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to nejlepší z venkovní stínící techniky a screenových rolet. Pomáhá regulovat sluneční paprsky, zabraňuje přehřívání interiéru a chrání také před hlukem. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Jak vyčistit žaluzie?

Pravidelnou údržbou žaluzií nejen prodlužujete životnost vašemu stínění, ale také zabraňujete víření prachu a možným dýchacím obtížím. Čištění žaluzií nemusí být horor – přečtěte si naše rady, jak co nejefektivněji žaluzie čistit a usnadněte si práci.

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.