zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

  1. Jsou moderním a účinným prvek stínící techniky

Žaluzie se vyrábí v různých barevných provedeních, a proto jsou oblíbené jak pro komerční prostory, tak pro rodinné domy.

  1. Poskytují termoizolační ochranu

Žaluzie zachycují poryvy větru a slunečního záření a zamezují nejen vstupu světla do interiéru, ale také okno chrání před větrem a přehříváním.

  1. Různé velikosti a typy lamel

U venkovních žaluzií Cetta, Zetta či elegantního typu Setta si můžete vybrat ze dvou velikostí lamel, tak, aby co nejlépe dokreslovaly styl domu.

Horizontální žaluzie   vertikální žaluzie    žaluzie

  1. Ovládání

Venkovní žaluzie můžete ovládat klasicky, manuálně na kliku, nebo si užít moderních technologií a vyzkoušet variantu s hřídelovým motorem s vypínačem nebo s motorem s přijímačem RTS, který má dálkové ovládání.

  1. Žaluzie na míru

To nejlepší na konec! Žaluzie vám vyrobíme na míru dle zadaných rozměrů, které si sami snadno vyměříte pomocí návodu.

V naší nabídce každý najde takové žaluzie, které se mu budou líbit a vyhovovat. Nejlépe se venkovní žaluzie montují, když vaše bydlení ještě není dostavěné, ale není problém je namontovat ani na hotovou stavbu. Jen budete mít krycí plech žaluzie viditelný, čímže se o pár centimetrů sníží světlost okna.

Venkovní žaluzie jsou skvělým funkčním, ale také elegantním prvkem pro váš domov.


Sandra Heierhoff




Jak zabezpečit domácnost před odjezdem na dovolenou?

Odjíždíte na prodloužený víkend nebo na delší dovolenou? Potřebujete zabezpečit dům před nechtěnou návštěvou? I to může být dobrý důvod k instalaci venkovních rolet či žaluzií. Stisknutím jednoho tlačítka můžete naprogramovat stínění tak, že případné zloděje odradíte, nebo alespoň znejistíte.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

Venkovní žaluzie na HS portály a rohové sestavy oken

Jaké jsou výhody stínění pro tyto případy a na co se vyplatí myslet? Přečtěte si krátký článek věnovaný právě tématu sestav venkovních žaluzií pro vstupní portály a rohová okna. Najdete zde vše podstatné i návod, jak jednoduše sestavu vyměřit.

Montáž solárních panelů. Svépomocí nebo odborníkem?

Stále diskutovanější téma a po právu. Fotovoltaika vám zajistí soběstačnost a velkou úsporu v horizontu mnoha let. Jak taková fotovoltaika funguje a jaké jsou možnosti pořízení?