zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

  1. Jsou moderním a účinným prvek stínící techniky

Žaluzie se vyrábí v různých barevných provedeních, a proto jsou oblíbené jak pro komerční prostory, tak pro rodinné domy.

  1. Poskytují termoizolační ochranu

Žaluzie zachycují poryvy větru a slunečního záření a zamezují nejen vstupu světla do interiéru, ale také okno chrání před větrem a přehříváním.

  1. Různé velikosti a typy lamel

U venkovních žaluzií Cetta, Zetta či elegantního typu Setta si můžete vybrat ze dvou velikostí lamel, tak, aby co nejlépe dokreslovaly styl domu.

Horizontální žaluzie   vertikální žaluzie    žaluzie

  1. Ovládání

Venkovní žaluzie můžete ovládat klasicky, manuálně na kliku, nebo si užít moderních technologií a vyzkoušet variantu s hřídelovým motorem s vypínačem nebo s motorem s přijímačem RTS, který má dálkové ovládání.

  1. Žaluzie na míru

To nejlepší na konec! Žaluzie vám vyrobíme na míru dle zadaných rozměrů, které si sami snadno vyměříte pomocí návodu.

V naší nabídce každý najde takové žaluzie, které se mu budou líbit a vyhovovat. Nejlépe se venkovní žaluzie montují, když vaše bydlení ještě není dostavěné, ale není problém je namontovat ani na hotovou stavbu. Jen budete mít krycí plech žaluzie viditelný, čímže se o pár centimetrů sníží světlost okna.

Venkovní žaluzie jsou skvělým funkčním, ale také elegantním prvkem pro váš domov.


Sandra Heierhoff




Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.

Venkovní žaluzie: Jak udržovat a čistit venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou vhodné nejen pro moderní domy i byty. Jak ale dosáhnout, aby byly krásné a funkční i po několika letech používání? Dodržování postupů prodloužíte životnost venkovních žaluzií...

Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.