zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

  1. Jsou moderním a účinným prvek stínící techniky

Žaluzie se vyrábí v různých barevných provedeních, a proto jsou oblíbené jak pro komerční prostory, tak pro rodinné domy.

  1. Poskytují termoizolační ochranu

Žaluzie zachycují poryvy větru a slunečního záření a zamezují nejen vstupu světla do interiéru, ale také okno chrání před větrem a přehříváním.

  1. Různé velikosti a typy lamel

U venkovních žaluzií Cetta, Zetta či elegantního typu Setta si můžete vybrat ze dvou velikostí lamel, tak, aby co nejlépe dokreslovaly styl domu.

Horizontální žaluzie   vertikální žaluzie    žaluzie

  1. Ovládání

Venkovní žaluzie můžete ovládat klasicky, manuálně na kliku, nebo si užít moderních technologií a vyzkoušet variantu s hřídelovým motorem s vypínačem nebo s motorem s přijímačem RTS, který má dálkové ovládání.

  1. Žaluzie na míru

To nejlepší na konec! Žaluzie vám vyrobíme na míru dle zadaných rozměrů, které si sami snadno vyměříte pomocí návodu.

V naší nabídce každý najde takové žaluzie, které se mu budou líbit a vyhovovat. Nejlépe se venkovní žaluzie montují, když vaše bydlení ještě není dostavěné, ale není problém je namontovat ani na hotovou stavbu. Jen budete mít krycí plech žaluzie viditelný, čímže se o pár centimetrů sníží světlost okna.

Venkovní žaluzie jsou skvělým funkčním, ale také elegantním prvkem pro váš domov.


Sandra Heierhoff




Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Luxus v každém detailu: rolety a žaluzie na míru pro vaši domácnost

V současné době, kdy každý hledá způsoby, jak svůj domov nejen zútulnit, ale i zvýšit jeho estetickou hodnotu, přicházíme s řešením, které spojuje obě tyto potřeby. Naše kolekce designových rolet a žaluzií na míru vnáší do interiérů jedinečný šarm a zároveň zůstává věrná praktické stránce věci. Přinášíme vám průvodce světem luxusního stínění, kde se potkává vysoká funkčnost s neotřelým designem.

Získejte komfortní prostředí v podkroví díky stínění střešních oken

Jaro je v plném rozpuku, příroda se probudila k novému životu a pomalu se blíží k létu.  Nastal nejvyšší čas, kdy začít řešit ochranu podkroví před přehřátím a prudkým sluníčkem.

Jak vybrat markýzu?

Když se těšíte na odpočinek na terase a místo toho vás trápí ostré, pálivé sluneční paprsky, určitě vás napadne stejná otázka, jako napadla mě. Kde vzít stín? Co takhle vyzkoušet markýzu? Ale jak ji vybrat, aby splnila mé požadavky? Aby poskytovala dostatek stínu, snadno se udržovala, ale také, aby látka při menším deštíku ihned neprosákla a já nemusela s dětmi utíkat do domku?