zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Trend, který se stále vrací?

Okenní látkové rolety

Látkové rolety jsou trendem, který z našich oken hned tak nevymizí. A důvod je jasný, látkové rolety jsou velice praktické, cenově dostupné, můžeme si vybrat libovolný design a doladit tak interiér do posledního detailu.

Látkové rolety poskytují skvělé stínění a také zajímavý design. Díky široké paletě barev a vzorů se dají vybrat tak, aby dokonale ladily k interiéru, a zároveň není problém jednotlivé látky kombinovat. Jaké jsou možnosti?

Kombinace látek

Pro zákazníka, který si přál, aby stínění do oken rodinného domu bylo jednoduché, volně visící a snadno udržovatelné, představovaly okenní řetízkové látkové rolety skvělou volbu. Jeho další podmínkou bylo, aby jedna z látek byla záclonovina a druhá aby večer zatemnila. Na výsledek se můžete podívat na fotografii níže.

 

Rolety DEN/NOC

Některým zákazníkům vyhovují spíše než klasické látkové rolety tzv. žaluzie den/noc. Říká se jim sice žaluzie, protože tak působí jejich design, ale při montáži a následné údržbě uvidíte, že fungují stejně jako rolety. Díky propustným a nepropustným látkám lze jednoduše regulovat světlost v místnosti klidně i na úplnou tmu – jednoduchým ovládáním pomocí řetízku. Stačí si jen vybrat látku a pak už si jen užívat to nejlepší z kombinace rolet a žaluzií.

 

   

 

Jednoduchá montáž

Látkové rolety na řetízek mají skvělé funkční vlastností a také se velice snadno vyměřují a montují. Můžete si je proto namontovat sami a výrazně tak ušetřit. Montáž sice vyžaduje trochu zručnosti, trpělivosti a nářadí, ale dá se zvládnout bez problému.

Látkové rolety lze montovat na strop, do prostoru mezi okna, nebo přímo na okna – navíjecí mechanismus můžete ukrýt do běžné garnýže nebo zavěsit na strop.

 

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Labona mění vzhled pro přehlednější nákup

Zdá se vám, že je na našem webu něco jinak? Máte pravdu, webové stránky Labona.cz jsme oblékli do nového kabátu. Doufáme, že pro vás nový design bude přehlednější a příjemnější! Pojďte se s námi podívat, co je nového.

Rozšíření nabídky látek na markýzy

Po delší době jsme pro vás aktualizovali výběr látek na markýzy. A nejde jen o pár vzorečků! Vzorník jsme rozšířili na více než dvojnásobné množství.

Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.