zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.

Předokenní rolety na oblíbenosti neklesají. Kromě stínění totiž zvenčí chrání okno i před agresivními vlivy počasí, brání vstupu horka do místnosti a izolují zvuk. A hlavně také skvěle vypadají a dodávají stavbě tu správnou tvář.


Proč vsadit na roletu Vivera AL?

V naší nabídce najdete venkovní roletu Vivera Al, hliníkovou roletu s lamelami o šíři 37 mm, které jsou plněné polyuretanovou pěnou, čímž zajistí také termoregulační efekt. Tato venkovní roleta umí zastínit a odhlučnit místnost pro klidný spánek. Přidanou funkcí venkovní rolety je, že funguje i jako bezpečnostní prvek pro vás dům, byt, chalupu či kancelář. Námi nabízená venkovní roleta Vivera Al je určená pro dodatečnou montáž na okno či fasádu domu. Její montáž pod omítku není možná.

Roleta Vivera Al lze ovládat třemi způsoby. První způsob je ovládání manuální na pásek se samonavíječem. Druhý a třetí způsob je motoricky – buďto hřídelovým motorem s vypínačem nebo motorem s přijímačem IO, který ovládáte dálkovým ovladačem či mobilním telefonem prostřednictvím řídící jednotky.


 

Barva, i tvar boxu je na vás

Roleta má výrobcem stanovené maximální rozměry. Maximální vyrobitelná výška rolety je 4400 mm a šířka 2700 mm. Ovšem pozor na omezení, které se týká maximální plochy! Maximální plocha rolety se dělí na dvě různé dle způsobu ovládání. Pro manuální ovládání na pásek se samonavíječem, je maximální plocha 3,5 m2. Při výběru ovládání pomocí motoru je maximální plocha 5,8 m2.

U produktu si každý sám vybírá barevné provedení rolety. Volíte si barvu boxu, barvu vodící lišty a barvu lamely. Barva lamely bude největší plochou rolety a většinou se sjednotí s barvou fasády domu. Dále máte u produktu na výběr, jaký tvar bude mít horní box rolety – kulatý nebo úkos 20°. Kulatý box volíte pro montáž na fasádu a box úkos 20° je vhodný pro montáž do fasády.


 

 

 

Slyšeli jste již o tom, že lze vyrobit venkovní rolety s integrovanou sítí?

Takovou můžete zakoupit i u nás. Sice si ji nemůžete nakonfigurovat sami na našich stránkách, ale na poptání vám objednávku umožníme. Asi tušíte, že cena za roletu se zvýší. Napište nám do e-mailu vámi vyměřené rozměry a požadované specifikace, které byste zadávali do konfigurátoru, při objednávání, a my vám pošleme cenovou nabídku na rolety s integrovanou sítí.

Nestyďte se za to, že se vám líbí stará klasika, i tu lze u nás zakoupit.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.

Zúčastnili jsme se dobročinné akce s Nadačním fondem Modrý hroch

Slyšeli jste už o Modrém hrochovi? Že ještě ne? Tak my vám ho s radostí představíme. Čím více se dostane do povědomí, tím více lidem bude moci pomáhat.

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.