zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Venkovní stínění a denní světlo v interiéru

Pojďme si ve stručnosti říci něco málo k venkovnímu stínění a jeho vlivu na světlo v domácnosti. Který typ stínění má větší účinnost a díky kterému budete mít v interiéru příjemně, i když slunce bude hřát? 

Stínící technika instalovaná z venkovní strany má mnohem větší účinnost než obdobné stínění z vnitřní strany. Venkovní roleta dokáže zachytit až 95 % slunečních paprsků a narozdíl od vnitřní stínicí techniky zlomí sluneční paprsek ještě před tím, než dopadne na okenní sklo. Látky screenových rolet část sluneční energie absorbují a část jí odráží.

Venkovní roleta

Nejenom hliníková, ale také látková venkovní stínicí technika má značný vliv na tepelnou regulaci. Hliníkové rolety jsou neprůhledné, proto při zatažených roletách přes den je nutné svítit. Naopak u venkovních screenových rolet, díky moderní technologii látek, máme v místnosti dostatek přirozeného světla a ještě vidíme ven.

screenove rolety

Venkovní žaluzie umožnují plně regulovat přístup světla do místností. Venkovní žaluzie šetří náklady na klimatizaci, účinně chrání před horkem a díky pohyblivým lamelám v místnosti není tma, ale tlumené světlo.

Venkovní žaluzie


Petra Šenková




Jak opravit síťovinu u sítí proti hmyzu?

Máte doma okenní síť nebo dveřní síť proti hmyzu, která je v dobrém stavu a bez koroze, ale protrhla nebo poškodila se vám síťovina? Nemusíte kupovat celou novou síť. S trochou šikovnosti zvládnete síťovinu vyměnit sami. Poradíme vám jak na to.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Rolety a žaluzie - které vybrat?

Váháte nad nákupem interiérového stínění a nejste si jisti, po kterém šáhnout? Na výběr je mnoho, k těm nejoblíběnějším však patří horizontální žaluzie a látkové rolety.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!