zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Vertikální žaluzie jsou variabilním stíněním, které nabízí vše, co od stínění kanceláří vyžadujete. Na jedné straně je to zajištění dostatečného množství světla pro práci, na druhou stranu je to možnost stínění regulovat a zabránit tak rušivým odrazům na monitorech a obrazovkách a vytvořit přítmí pro účely prezentací. Lamely vertikálních žaluzií lze libovolně naklánět a dokonale tak regulovat přístup denního světla podle potřeby pracoviště.

Ochranu před sluncem na pracovišti je možné zajistit na míru, použitím látek s vhodnou barvou a propustností světla, dle typu vykonávané práce. V komerčních prostorách je často kladen důraz na nehořlavost materiálů. V naší nabídce je možné vybírat látky z nehořlavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z této tkaniny neztrácejí, na rozdíl od látek, které byly impregnované dodatečně, svoji kvalitu nehořlavosti.

Plynulá regulace světla, široký výběr látek a možnost stínění velkých prosklených ploch dělá z vertikálních žaluzií jedničku v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor.


Petra Šenková




Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely? 

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.