zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Vertikální žaluzie jsou variabilním stíněním, které nabízí vše, co od stínění kanceláří vyžadujete. Na jedné straně je to zajištění dostatečného množství světla pro práci, na druhou stranu je to možnost stínění regulovat a zabránit tak rušivým odrazům na monitorech a obrazovkách a vytvořit přítmí pro účely prezentací. Lamely vertikálních žaluzií lze libovolně naklánět a dokonale tak regulovat přístup denního světla podle potřeby pracoviště.

Ochranu před sluncem na pracovišti je možné zajistit na míru, použitím látek s vhodnou barvou a propustností světla, dle typu vykonávané práce. V komerčních prostorách je často kladen důraz na nehořlavost materiálů. V naší nabídce je možné vybírat látky z nehořlavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z této tkaniny neztrácejí, na rozdíl od látek, které byly impregnované dodatečně, svoji kvalitu nehořlavosti.

Plynulá regulace světla, široký výběr látek a možnost stínění velkých prosklených ploch dělá z vertikálních žaluzií jedničku v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor.


Petra Šenková




Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Jak si správně zvolit stínění do střešních oken

Střešní okna + žaluzie (rolety) patří neodmyslitelně k sobě. Vhodně zvolené stínění sníží teplotu ve vašem podkroví klidně i o několik stupňů Celsia a navíc k tomu skvěle vypadá...

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.