zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějších stínících produktů jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  Naklápění lamel a jejich možnost ponechání v jakékoli poloze nabízí několik variant jak si pohrát s osluněním místnosti.  Další rozhodnutí, které záleží jen na nás je směr stahování, strana ovládání a způsob montáže. Estetika žaluzie je dána barvou a druhem látky.  Vybírat můžeme z nemalého výběru druhů, vzorů a barev. I látka ze standardní kategorie splní naše požadavky, které od vertikální žaluzie očekáváme.  Lamely můžeme namíchat ze dvou i více odstínů a jejich správná kombinace dokáže interiér pěkně oživit.  Když nám lamela  127mm pro naši místnost připadá moc široká, zvolíme lamelu o šířce 89mm. Jen musíme počítat s větším nábalem při stažení.  Užší lamela je decentnější a vhodná pro zastínění menších  ploch.





První z mnoha výhod vertikálních žaluzií je možnost zatemnit nejen velké plochy, ale také atypicky tvarované prostory, jako jsou například vertikální či horizontální oblouky, šikminy a další. Což vede k alternativním možnostem použití vertikálních žaluzií, např. optické rozdělení místnosti, látkové „dveře“ apod. Další výhodou je široké rozpětí látek, které můžete zvolit, od jednobarevných až po vzorované.



 

Sestavte si produkt na míru:    


Lamela:  127mm standardní, 89 mm užší

Rozměry: výška (300-5000mm) x šířka (300x 5950mm)

Barva profilu: Bílá

Barva látky: standard, nadstandard, luxusní, zcela zatemňující

Výška ovládání: standard ve 2/3 výšky žaluzie, vlastní

Umístění ovládání: vlevo, vpravo

Způsob stahování: doprava, doleva, opona ke kra

jům, opona do středu 

Způsob montáže: do stropu, do stěny



 

 

Vertikální žaluzie představují cenově dostupný stínící produkt a alternativu závěsů v jednom.

Mohlo by vás také zajímat:



Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Užívejte si doma pohody bez nezvaných hostů

Ležíte na gauči, otevíráte oblíbený časopis nebo napínavou knížku, vedle sebe osvěžující drink. Těšíte se na relax, ale najednou okolo vás začne poletovat moucha a ne a ne zmizet a dát vám pokoj. Znáte to? Vyzrajte na otravný hmyz s okenními a dveřními sítěmi.

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.