zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to


Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali a diskutovali o všech možných i nemožných tématech, která se týkají našeho sortimentu.

 

Mile nás překvapilo, kolik lidí na veletrh dorazilo. Jen u našeho stánku se prostřídalo odhadem asi 400 lidí s dotazy. Týkaly se především venkovních žaluzií a venkovních rolet, což se ostatně dalo na stavebním veletrhu očekávat. Většina návštěvníků veletrhu je totiž ve fázi projektu nebo zahájení hrubé stavby.

 

Ještě více překvapení však byli ti návštěvnici, kterým jsme vysvětlili, že si mohou žaluzie koupit přes internet a namontovat úplně sami. Stejně, jako třeba pračku nebo telefon. Ukázali jsme jim videa s vyměřením a montáží, technické sešity, vzorníky látek i barevná provedení.

 

Nejvíce návštěvníky zajímala cena takových žaluzií. Jelikož u nich neplatíte za montáž, bývá v průměru o 50 % nižší, než ty stejné žaluzie u klasické montážní firmy. Většina zákazníků uznale pokyvovala hlavou: „Přesně tohle jsme potřebovali.“ Levné (a přesto kvalitní) žaluzie s možností měnit barvy, typy ovládání i způsob montáže přímo během online nákupu.


Nepřekvapilo nás, že někteří měli z vlastní montáže trošku obavu. Když jsme jim však ukázali montážní videa, mnozí přiznali, že je to docela snadné. Vlastně lehčí, než smontovat noční stolek z IKEY. Ty, kteří navzdory tomu nesehnali na montáž svépomocí odvahu, jsme pak rychle uklidnili – v případě zájmu k nim můžeme poslat montážního technika, který všechno provede za ně.

 

Skoro nikdo nám pak nevěřil, že máme dopravu po celé ČR zdarma. Mysleli si, že máme na mysli jen jeden den s dopravou zdarma – ve stylu toho, co organizuje Heuréka. My ale máme dopravu zdarma pořád. Celý rok. Heuréka neheuréka.


Suma sumárum to byla cenná zkušenost pro všechny strany. Již nyní se těšíme, až mezi Vás opět vyjedeme na další veletrh.


Pavel Hrdlička




Styly bydlení - Provence a Vintage (2. díl)

V předchozím článku jsme se zaměřili na styl skandinávský a minimalistický, dnes se podíváme na další dva výrazné styly a těmi jsou Provence a Vintage. Jaké jsou jejich znaky a jaké stínění k nim nejlépe sedí? Přečtěte si dále.

Jaké jsou způsoby ovládaní venkovního stínění?

Přemýšlíte, že si pořídíte nové venkovní stínění, ale nejste si jisti, jaké ovládání je pro vás nejvhodnější?

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.