zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Tepelná stabilita budov – stínící technika (2. díl)

A máme tu další díl ze série článků od pana inženýra architekta Petra Brandejského. V této části rozebere standardy bydlení, možnosti pro zlepšení tepelné stability a další. Tak se pusťte do čtení...

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.