zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




13 nejčastějších mýtů o fotovoltaice

Fotovoltaiky jsou dnes snad úplně všude. Ze všech stran se hrnou nabídky, reklamy, čím dál tím víc jich přibývá na okolních střechách. S tímto přichází i řada strašáků a fám. Jak to je doopravdy?

S bioklimatickou pergolou máte kontrolu nad tím, kolik světla necháte proniknout do vašeho domova

V posledních letech se bioklimatické pergoly stály velmi oblíbenými. Mnoho lidí však stále váhá nad otázkou, zda tato konstrukce nezastíní přilehlé obývací prostory. Odpověď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnou kontrolu nad tím, kolik světla do vašeho domu necháte proniknout.

Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.

Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.