zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Měníme vzhled, kvalita služeb a produktů zůstává

Měníme se na venek. Co vše to znamená a co se bude dít? Dočtete se po rozkliknutí článku.

 

 

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

Jak na zastínění podkroví?

Prázdné půdní prostory mají své kouzlo a atmosféru, která přímo vybízí k vytvoření originální součásti bydlení. Většinou jsou atypické a veškeré vybavení je potřeba promyslet tak, aby do interiéru sedělo. Zastínění střešních oken je na půdě nejen nutností, ale také krásným doplňkem, který sladí design celého pokoje.