zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.

Dotace na fotovoltaiku

Jak je to s dotacemi na fotovoltaické systémy v České republice? Jakou část nákladů vám pokryjí a kdy na ně máte nárok? Přečtěte si více v následujícím článku.

Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.

Rozšíření nabídky látek na markýzy

Po delší době jsme pro vás aktualizovali výběr látek na markýzy. A nejde jen o pár vzorečků! Vzorník jsme rozšířili na více než dvojnásobné množství.