zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.