zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

Stínění na chaty a chalupy

Mnozí z nás už teď trávíme víkendy nebo i jiné dny volna na chatě či chalupě. Blíží se nejspíš velmi teplé léto a proto přichází na řadu probrat možnosti stínění našich druhých domovů.

Markýza prostě nesmí uletět! Jak se kotví markýza?

Mnoho lidí má u venkovní markýzy strach, aby mu markýza neulétla nebo se nezlomila při vysunutí.

Jarní péče o exteriérovou stínicí techniku

S končícím studeným počasím nastává čas pravidelného jarního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je jaro svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.