zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Jak postupovat při reklamaci?

Nákup na e-shopech už dneska není nic neobvyklého. Je to levné, rychlé a pohodlné. Problém nastává v případě, že zboží, které jste si objednali, neodpovídá vašim představám nebo je poškozené. Pak je na čase ho reklamovat. Jak na to?

Proč si vybrat látkové stínění?

Nebaví Vás již klasické žaluzie? Upřednostnili byste spíše něco elegantního a moderního pro Vaše okna?

Jaký je rozdíl mezi žaluzií vyrobenou na míru a typizovanou žaluzií z hobby marketu?

Pro většinu zákazníků je při výběru produktu nejdůležitější cena a ani u žaluzií a rolet tomu není jinak. Před nákupem se zákazníci rozhodují, jestli si pořídit stínění na míru, nebo si pořídit typizované žaluzie v hobbymarketu. Pojďme se podívat na základní rozdíly u těchto dvou možností.

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.