zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Betonové bloky vs. hliníkové konstrukce pro fotovoltaické panely na ploché střeše

Výběr správné konstrukce pro instalaci fotovoltaických panelů na plochou střechu je klíčovým faktorem při využívání solární energie. Mezi dvěma zmíněnými typy konstrukcí - betonovými ENBRAbloky a hliníkovými konstrukcemi, existují významné rozdíly. V tomto článku se zaměříme na výhody betonových bloků.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

Jaký je rozdíl mezi lamelami klasik a celostínícími?

Přemýšlíte nad instalací horizontálních žaluzií, ale nevíte, jaký je rozdíl mezi klasickými a celostínícími? Tak se na to pojďme podívat.