zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu. Na objednání nemusíte být sami, rádi vám pomůžeme objednat váš první kus produktu. Pokud vše dopadne k vaší spokojenosti, není co dále řešit, a můžete učinit další objednávku. Dopravu zdarma po celé České republice máte na cokoliv zdarma. Rádi Vám pošleme i jednotlivé vzorky látek pro vaše snazší rozhodnutí, která barva či materiál látky zapadne do vašeho interiéru nebo exteriéru.


Petra Šenková




Fotovoltaika na klíč krok za krokem

Fotovoltaika je dnes tématem řešeným na každém rohu. Řeší ji lidé v práci, přátelé, řeší ji firmy i bytové domy. Stále je to jednou z možností, jak se stát více soběstačnými a jak šetřit za energie. Pojďme se proto podívat krok za krokem, jak probíhá pořízení fotovoltaické elektrárny a co vše jejímu zprovoznění předchází.

Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely? 

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadovanému stínění.