zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Žaluzie a rolety pod kontrolou: nezapomínejte na bezpečnost

Víte, kdo je doma největším průzkumníkem? Kdo má přirozenou zvědavost? Komu neustálá touha po objevování a poznávání okolí může způsobit nehodu? Jsou to naše děti. Jaké nebezpečí hrozí u stínící techniky?

Proč lidé objednávají stínící techniku? 2. díl: Venkovní žaluzie

Velké prosklené plochy a francouzská okna jsou v poslední době populární variantou při stavbě rodinných i komerčních staveb. S tímto trendem roste také poptávka po vhodném zastínění těchto ploch, které by zároveň zabránilo přehřívání interiéru v létě a úniku tepla v zimním období. A právě tyto vlastnosti má venkovní stínící technika.

Rozhodujte si o slunečním svitu sami!

Máloco naštve tolik, jako když si chcete v sobotu ráno přispat a probudí vás sluneční paprsky. Anebo když máte v plánu si odpoledne trochu přispat, ale horké letní slunce vám to nedovolí. Není proto divu, že žaluzie a rolety se stávají stále důležitější součástí domácnosti.