zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Proč lidé objednávají stínící techniku? 2. díl: Venkovní žaluzie

Velké prosklené plochy a francouzská okna jsou v poslední době populární variantou při stavbě rodinných i komerčních staveb. S tímto trendem roste také poptávka po vhodném zastínění těchto ploch, které by zároveň zabránilo přehřívání interiéru v létě a úniku tepla v zimním období. A právě tyto vlastnosti má venkovní stínící technika.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.

Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.