zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali „podnikat“ jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích.

Počátečními aktivitami byl velkoobchod s těsněním do oken včetně realizace montáží. Takto vznikl název ISOTRA. ISO od slova izolace a TRA jako trade (obchod). Velký zájem klientů o žaluzie po roce 1993 způsobil rozšíření podnikatelských aktivit ISOTRY nejprve o montáže žaluzií a následně i o jejich výrobu. Neustálá snaha o zdokonalování produktů a služeb vedla v roce 1995 k rozhodnutí vyrábět vlastní komponenty k žaluziím a ostatním výrobkům stínící techniky.

 

Dnes je situace zcela jiná. ISOTRA a.s. zaměstnává 400 lidí v ČR. Exportuje do 30 zemí světa a hraje prim na technologickém poli v Evropě.

 

U nás tedy nekoupíte žádné nekvalitní výrobky z Polska nebo Číny. Vše si pravidelně v sídle firmy ISOTRA v Opavě hlídáme.


 






Pavel Hrdlička




Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

Jaký je rozdíl mezi lamelami klasik a celostínícími?

Přemýšlíte nad instalací horizontálních žaluzií, ale nevíte, jaký je rozdíl mezi klasickými a celostínícími? Tak se na to pojďme podívat.

Jaké venkovní rolety si mám vybrat? Plastové nebo hliníkové?

Jistě si tuto otázku při výběru venkovních (předokenních) rolet také pokládáte. Pojďme se společně podívat, jaké jsou rozdíly mezi plastovými a hliníkovými roletami.