zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Žaluzie den a noc

Název rolety den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety. Správný název je duorolety den a noc.  

Rozdíl mezi žaluziemi a roletami dělá mnohým z nás problémy. Oba typy stínění se liší, umístěním, materiálem či třeba typem. Rozdílů je samozřejmě větší množství a více si o nich můžete přečíst v článku na našem blogu. Duorolety den a noc v poslední době prudce stoupají na oblibě a to hned z několika důvodů.

rolety den a noc


Prvním z nich je již zmíněný originální pruhovaný design – látka má v sobě pruhy, vždy jeden průhledný a druhý neprůhledný. Duoroleta se proto hodí všude tam, kde chcete mít co nejdéle přírodní světlo z venku a zároveň si zachovat soukromí. Skvěle se budou vyjímat jak v kuchyni, obývacím pokoji či pracovnách, tak třeba v menších komerčních prostorech.

Na našem e-shopu najdete duorolety den a noc v plastovém a kovovém provedení či v plastovém boxu dodávaném pro montáž s horním profilem. Velmi snadné je zaměření i montáž,  o čemž se můžete přesvědčit v návodech.

Hledáte originální a přesto funkční stínění? Tak vyzkoušejte duoroletu a trošku popleťte kolemjdoucím hlavu, ať hádají, co že to vlastně máte v oknech. 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak jsem čistila žaluzie?

Horizontální žaluzie patří mezi nejpopulárnější stínění. Jsou cenově dostupné, skvěle stíní a snadno se montují. A navíc se i snadno udržují! Podívejte se, jak je nejlépe vyčistit, aby vám vydržely co nejdéle krásné a funkční.

Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči.  Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření.  Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?