zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Žaluzie den a noc

Název rolety den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety. Správný název je duorolety den a noc.  

Rozdíl mezi žaluziemi a roletami dělá mnohým z nás problémy. Oba typy stínění se liší, umístěním, materiálem či třeba typem. Rozdílů je samozřejmě větší množství a více si o nich můžete přečíst v článku na našem blogu. Duorolety den a noc v poslední době prudce stoupají na oblibě a to hned z několika důvodů.

rolety den a noc


Prvním z nich je již zmíněný originální pruhovaný design – látka má v sobě pruhy, vždy jeden průhledný a druhý neprůhledný. Duoroleta se proto hodí všude tam, kde chcete mít co nejdéle přírodní světlo z venku a zároveň si zachovat soukromí. Skvěle se budou vyjímat jak v kuchyni, obývacím pokoji či pracovnách, tak třeba v menších komerčních prostorech.

Na našem e-shopu najdete duorolety den a noc v plastovém a kovovém provedení či v plastovém boxu dodávaném pro montáž s horním profilem. Velmi snadné je zaměření i montáž,  o čemž se můžete přesvědčit v návodech.

Hledáte originální a přesto funkční stínění? Tak vyzkoušejte duoroletu a trošku popleťte kolemjdoucím hlavu, ať hádají, co že to vlastně máte v oknech. 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Proč si pořídit markýzu právě teď?

Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Jak na zastínění podkroví?

Prázdné půdní prostory mají své kouzlo a atmosféru, která přímo vybízí k vytvoření originální součásti bydlení. Většinou jsou atypické a veškeré vybavení je potřeba promyslet tak, aby do interiéru sedělo. Zastínění střešních oken je na půdě nejen nutností, ale také krásným doplňkem, který sladí design celého pokoje.