zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Žaluzie den a noc

Název rolety den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety. Správný název je duorolety den a noc.  

Rozdíl mezi žaluziemi a roletami dělá mnohým z nás problémy. Oba typy stínění se liší, umístěním, materiálem či třeba typem. Rozdílů je samozřejmě větší množství a více si o nich můžete přečíst v článku na našem blogu. Duorolety den a noc v poslední době prudce stoupají na oblibě a to hned z několika důvodů.

rolety den a noc


Prvním z nich je již zmíněný originální pruhovaný design – látka má v sobě pruhy, vždy jeden průhledný a druhý neprůhledný. Duoroleta se proto hodí všude tam, kde chcete mít co nejdéle přírodní světlo z venku a zároveň si zachovat soukromí. Skvěle se budou vyjímat jak v kuchyni, obývacím pokoji či pracovnách, tak třeba v menších komerčních prostorech.

Na našem e-shopu najdete duorolety den a noc v plastovém a kovovém provedení či v plastovém boxu dodávaném pro montáž s horním profilem. Velmi snadné je zaměření i montáž,  o čemž se můžete přesvědčit v návodech.

Hledáte originální a přesto funkční stínění? Tak vyzkoušejte duoroletu a trošku popleťte kolemjdoucím hlavu, ať hádají, co že to vlastně máte v oknech. 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.

Tepelná stabilita budov – stínění a orientace stavby (3. díl)

A je tu další díl ze seriálu o tepelné a světelné stabilitě budov od pana Ing.arch Petra Brandejského. Tentokrát zaměřený na stínění a orientaci stavby. Tak se pusťte do čtení...